WEBLELTÁR

Bővebb információ.

A leltározási program alapvető célja az eszközök, tárgyak, szellemi javak nyilvántartásának, ellenőrzésének, lehetővé tétele. Online felületünk és adatbázisaink segítségével Ön és munkatársai bárhonnan dolgozhatnak. A nyilvántartott eszközök karbantartásának történetét szintén nyomon követheti. A rendszer rugalmassága révén könnyen alakítható az Ön igényei szerint, Mi mindenkinek egyedi rendszert is ajánlunk.

On-Line leltározás Wifit, vagy mobil internetet használó eszközökkel.

A Leltározó Program lehetővé teszi, hogy az intézménybe, vállalkozáshoz kerülő álló és fogyóeszközök úgy kerüljenek nyilvántartásba, hogy a későbbiek során egyszerűvé váljon a leltározók munkája, a leltározás időszükséglete lerövidüljön.

Mód van idegen tulajdonú, lízingelt, bérelt stb. eszközök külön felvételére, listázására.

Az online működés miatt rendszerünk különösen alkalmas az egymástól távol lévő telephelyek közötti együttműködésre, különös tekintettel az elfekvő készletek kezelésére. Mely által elkerülhetök a fölösleges beszerzések által generált többletköltségek. Az eszköz felelősök rendszere révén elérhető, hogy a munkatársak nagyobb odafigyeléssel kezeljék az eszközöket. Ezáltal a rendszer alkalmazás költségei hosszútávon megtérülhetnek.

További információ: web.webleltar.hu

Belépés FŐOLDAL

WEBLELTÁR | GDPR | Kapcsolat
Verziószám: 0.3.4.6 | © 2014-2023.